请问各位关于以下这些司机帮忙规划的景点如何,价格如何?本人喜欢慵懒旅游

Inquire about the price list for rent car
Actions

wsudi70@yahoo.com (wsudi70@yahoo.com)
Add to contacts
1:12 AM
[Keep this message at the top of your inbox]
To: lu xu
wsudi70@yahoo.com
Hi Cristan

The plan a little bit different direction , I arrange tour route
26 Jan ; airport -- Kuta
Car USD16 (flight early morning )
27 Jan ; pick up Terrace hotel 9am -- Goa Gajah -- Tirta empul -- Kintamani , Mt Batur -- Ubud palace -- hotel
Car USD40
行程和价格如下
28 Jan ; pick up Ubud -- Bedugul -- Taman Ayun -- Tanah lot -- Novotel hotel
Car USD40
30 Jan ; Uluwatu , GWK -- Jimbaran
Car USD30
31 Jan ; Nusa dua -- airport
Car USD13
饿(⊙o⊙)…跟我相比,楼主的行程太不赶了,呵呵~~~
DAY1:Kuta→海神庙Tanah Lot→母神庙Taman Ayun→梯田Pacung→百度库Bedugul→Ulun Danu Temple女神庙→草莓小站Strawberry Stop→双子湖Lake Buyan→Lovina
DAY2:Lovina看海豚→火山Kintamani→圣泉寺Tirta Empul→梯田Tagellalang→象窟Goa Gojah→Ubud

你的行程基本上是我的DAY1和2反一反