英国签证中心提示最近不能预约,一行三人预约成功,还有一人怎么办,急,在线等

若芹 来自论坛签证版面
我们一行三人网上预约成功,另外一个人因为晚了两天填表,这几天进去老是提示以下内容
:“Visit Visa Appointment Booking will go down at 11:00 British Summer Time (BST)
此服务将于11:00 British Summer Time (BST)下线。

We are currently experiencing problems with our visit visa appointment Booking service.
You will be able to continue and edit your application however, you with not be able to book, rearrange or cancel an appointment. We are working to resolve these issues.

The service should be back online at around 09:40 British Summer Time (BST).

您可以在We are currently experiencing problems with our visit visa appointment Booking service.
You will be able to continue and edit your application however, you with not be able to book, rearrange or cancel an appointment. We are working to resolve these issues.前继续进行您的在线申请。如果您现在保存并退出,您可以在之后继续您的申请。

如果您正在英国以外的地区申请访问签证或您的申请较为紧急,您可以在Visa4UK上进行在线申请,但您的信息将不会被转移,您将必须开始一次新的在线申请。

服务将于{2}左右恢复。”

请教各位大侠该怎么办啊?
这里不是告诉可以在visa4uk上申请么?看看能不能预约
或者你可以咨询美国移民局,看看他们有没有什么建议