从伦敦市区如何去温莎?

螃蟹 来自论坛英国/爱尔兰版面
我看了半天帖子还是很迷糊,我住伦敦市区,如果早上去温莎的话,该如何去?坐火车?当场能买到火车票吗?
train from either Paddington with one change or Waterloo direct. Waterloo one is slightly slower than the Paddington one. The Waterloo one also stops at Vauxhall and Clampham Junction. around 10 pounds off peak day return for both.
可以在伦敦滑铁卢火车站当场买往返车票,火车直达温莎镇。

祝顺利!
reservoir
英国资深旅行者,问答探路者
擅长英国等地的问题
火车。可以当场买。