在这个网站/www.venere.com/预定的酒店 怎么取消啊 救救啊

ayong24 来自论坛版面
我在这酒店预定了11天的酒店 捷克5天 奥地利2天 意大利4天 现在签证被拘了 怎么取消啊 帮个忙啊 我收到的就是这样邮件 还有其他国家的 也是一样啊 我把它复制了 谁帮我看看 那里才是密码啊Your reservation has been confirmed.

Reservation number: IHR5580431

Hotel: Casa Edith Stein

City: Praha

We suggest printing a copy of this email and bringing it with you to the hotel.

----------------------------------------------------------------------

Reservation Summary

----------------------------------------------------------------------

NAME: xxxxx

EMAIL: xxxxx

RESERVATION NUMBER: IHR5580431

RESERVATION STATUS: confirmed

CHECK-IN DATE: 22 August 2008

CHECK-OUT DATE: 27 August 2008

NUMBER OF NIGHTS: 5

ROOMS BOOKED:

1 Single Daily total

22/08/2008 37.00 EUR 37.00 EUR

23/08/2008 37.00 EUR 37.00 EUR

24/08/2008 37.00 EUR 37.00 EUR

25/08/2008 37.00 EUR 37.00 EUR

26/08/2008 37.00 EUR 37.00 EUR

Total price : 185.00 EUR

----------------------------------------------------------------------

Contact Information of the Hotel Casa Edith Stein

----------------------------------------------------------------------

Hotel Casa Edith Stein

ADDRESS: Praha 5 - U Pernikarky 111/2A, Smíchov

CITY: Praha

Hotel EMAIL: casaedithstein@venere.com

TELEPHONE: +420-2-57220501

FAX: +420-2-57220497

----------------------------------------------------------------------

Price, Deposit and Payment

----------------------------------------------------------------------

TOTAL PRICE: 185.00 EUR

Your credit card will not be charged by Venere.com. Payment is to be made directly to the hotel at the end of your stay.

If the property requires a deposit or advanced payment, this information will be indicated in the following section.

----------------------------------------------------------------------

Cancellation Policy - Penalty

----------------------------------------------------------------------

You may cancel the reservation without being charged the penalty indicated by the property by:

SATURDAY, AUGUST 16, 2008 at 23 (GMT +2h)

You cannot cancel your reservation if you selected and booked a non

refundable or prepaid rate. Venere.com never charges a penalty for cancellations.

The Hotel Casa Edith Stein has the right to charge a penalty for cancellation requests made after the deadline indicated above and/or if you do not follow the instructions specified in the section "How to Cancel Your Booking".

Fixed reservations not cancelled 5 days prior to the

reservation date will be charged for the first day.

----------------------------------------------------------------------

How to Cancel Your Booking

----------------------------------------------------------------------

Please access your reservations at the following address:

https://secure.venere.com/user/index.jsp?pid=5580431&lg=zh&ref=0

Insert your registered email address and the password sent to you and follow the cancellation procedure.

Venere.com does not accept cancellation requests sent via email to our Customer Service Department, even if the request is sent before the cancellation policy expires. All cancellations need to be made following the above instructions.

----------------------------------------------------------------------

Additional Information on the Hotel Casa Edith Stein

----------------------------------------------------------------------

Hotel Casa Edith Stein WEB PAGE:

http://www.venere.com/hotel/index.php?htid=214066
我这次旅行也是在这个网站上定的酒店,预订和取消都没有任何问题啊!楼上说的对,就是用你注册的邮箱和它发给你的密码登录进去就好了,选中你要取消的预订,点“CANCAL”就可以了啊,非常简单的。