谁住过卡梅尔海岸康福特茵酒店,怎么样?

ula9994 来自论坛美国版面
请问有人住过卡梅尔海岸康福特茵酒店吗?附近的交通方便吗?
The Comfort Inn Carmel By the Sea offers a convenient, central location near the downtown area known as Carmel Village, featuring boutique shops, a variety of restaurants and one-of-a-kind art galleries.

All spacious guest rooms include refrigerators, cable television, irons, ironing boards, coffee makers and hair dryers.

Breakfast features eggs, meat, yogurt, fresh fruit, cereal and more.

Guests of Comfort Inn Carmel By the Sea are invited to enjoy many full-service amenities, including a free newspaper, free local calls and free coffee in the lobby. Business travelers will appreciate conveniences like voice mail.

The hotel is near many popular attractions, including Carmel Beach, Pebble Beach, 17-Mile Drive, the Monterey Bay Aquarium and Fisherman's Wharf. Additional area attractions include Cannery Row, the Asilomar Conference Grounds and the Mazda Raceway Laguna Seca. The hotel is less than one block from the Carmel Shopping Plaza, which includes Saks Fifth Avenue and Louis Vuitton.

Over 30 restaurants are located within three blocks of this Carmel, California hotel, including Forge in the Forest, Piatti's and Carmel Chop House. Championship golf courses like Pebble Beach, Spanish Bay and Poppy Hills are also nearby.
早餐可以再改善,房间暖气设备出了故障,停车方便之极.房间面积太小了,设施稍简陋但足够好了,一层房间缺乏景观窗户,二层房间景观一般;晚上睡觉时,因为很热,房间很冷,且提- 供的被子很单薄;晚上九点多去前台找服务接待员,晚了就关门了哦,敲门都没人响应;好在在房间里自己摸索,发现了- 暖气的开关;房价太贵,与实际设施与服务不相符
房间面积太小了,设施相对简陋,一层房间缺乏景观窗户,房间景观真心一般,因为去的很晚,房间很冷,且提- 供的被子很单薄;晚上九点多去前台找服务服务人员,晚了就关门了哦,敲门都没人响应;好在在房间里自己摸索,发现了- 暖气的开关;房价太贵,与实际设施与服务不相符.早餐可以再改善,房间设备较少,停车方便之极
床真的超推!!!超舒服的!!,在曼谷的第二晚住的这里,很少因为时差再次半夜醒来,进入酒店门很小,离海边有10分钟的距离,ocean ave两边都是精品店,感觉很棒!,我应该多住几天,体会一下老美的悠闲生活
塔塔米的床真的太舒服,在美国的第二晚住的这里,基本没有因为时差再次半夜醒来,进入酒店门很小,离海边10分钟走路,ocean ave两边都是精品店,感觉很赞!,应该多住几天就好了,体会一下老美的悠闲生活
服务挺优秀,虽然是经济连锁酒店,但整体服务标准很高,订房间没有了主动给升级了套房,退房时需要帮忙换一张手机sim卡,向前台求助后,就两个服务员,帮我更换,哈哈,受宠若惊
服务good,虽然是经济连锁酒店,但整体服务标准很高,订房间没有了主动给升级了套房,退房时需要帮忙换一张手机sim卡,向前台求助后,就两个staff,帮我更换,哈哈,受宠若惊
早餐可以再改善,用起来也比较方便
位置挺优良.前台等态度都大好,我们是第一次去凯里,她一直在打电话都没有抬头看一眼
早餐可以再改善,用起来也比较方便
位置挺优秀.前台态度冷漠,我们是第一次去凯里,她一直在打电话都没有抬头看一眼
停车方便还能加油.可以做简单的早餐,房间不算大.环境宜人.隔壁就有超市.服务接待员态度和善.性价比合适
住着比较舒服,房间里微波炉冰箱都有,停车场就在门口比较方便,早餐有牛排鸡蛋华夫饼咖啡牛奶和果汁
住得比较舒服,房间里微波炉冰箱都有,停车场就在门口比较方便,早餐有牛排鸡蛋华夫饼咖啡牛奶和果汁
环境出色.停车方便安全.早餐十分简单,房间不算大.隔壁有超市.服务接待员的态度都很的好!.性价比合适
床太软了--不过这次住的这几个酒店的床都挺软的--.早餐特别赞,酒店位置太棒了,而且很好
床太软了--不过这次住的这几个酒店的床都挺软的--.早餐good,最满意的是位置很棒,而且good
房间设施都很优良,交通位置也太棒了,酒店价格也适中,性价比很高
酒店温馨干净,位置挺出色,可以走几步去沙滩,吃饭购物很方便
酒店温馨洁净,位置挺出色,可以走几步去沙滩,购物吃饭太方便
很温馨的酒店,位置很好,可以走几步去沙滩,吃饭也方便。
房间设施都很优秀,地段也很棒,价格也比较适中,性价比很高