艾尔恰登Max怎么样?

要去艾尔恰登了,请问有人住过Max吗?附近的交通方便吗?
Featuring free WiFi, Max offers accommodation in El Chalten.

All rooms are fitted with a private bathroom equipped with a shower.

There is a 24-hour front desk at the property.
住过一次,一般,离La Tapera大约300米