父母不会英文 带着孩子去美国探亲 给海关的信是否合适

change427 来自论坛美国版面
我的父母带着我的孩子去美国姨妈那里过暑假,因为不会英文,我为他们准备了两封信,我想请教一下大家,是否合适,有没有什么敏感的地方,他们飞的是西雅图,会不会为难他们。谢谢大家,帮我看看。
第一封是给海关的信
My parents, Mrs. XXX, Mr. XXX and my child XXX will
travel to the United States for family visit and travel from June 28, 2017 to August 21, 2017. They can't speak English. Please contact Ms. XXX or XXX if you have any further questions during their stay in the United States. My aunt XXX will help them contact the Chinese travel service. Their address during the United States is XXXXXXXX. My parents will support their travel fees as well as any other expenses in this trip.
Thank you so much for your help.
Sincerely yours,

Contact Information:
Name:
Tel Number:
Name:
Tel Number:
Current Address:
还写了一份授权书,我们的孩子让外公外婆带着,怕海关会查。因为我们在小地方公证处很罗嗦,我就把我们的护照页以及孩子的出生证明复印了,我们护照页有签名拍照。
想问一下大家是否合适,有没有敏感不对的地方,谢谢

单就解释信来说,已经写得很好很全面了;只看你提护照复印件,父母授权书写了吗?这个估计比解释信更重要呢