关于伦敦地铁电梯圆形轮椅标志

snowyliu22 来自论坛英国/爱尔兰版面
发现一个问题,伦敦地铁图上标注的有圆形轮椅的地铁就是有直升电梯,但有一种轮椅标志是蓝色的圈白色的底,还有一种轮椅标志是蓝色的圈蓝色的底,有什么区别呢?
谢谢各位长老的帮助,另外想再请教一下,因为看到帖子里有穷友说自助牡蛎卡购买需要用芯片卡,我的信用卡全是磁条的,会不会不能用哦?这8月就要出发了,赶着换信用卡也不知道来得及不。当然实在不行就人工买,只是我到伦敦很晚,离开也大概6点,就怕人工没人。
agree with reservoir
also, during peak time when there are many passengers, you can ask a platform staff--- they usually appear during peak time on the platform (wearing uniforms, shouting 'please let the passengers get off the train first' and 'mind the doors, mind the doors, the training is going to depart!')
reservoir
英国资深旅行者,问答探路者
擅长英国等地的问题
蓝底色: Step-free access from street to train; 白底色:Step-free access from street to platform