谁住过马德里Marques de Salamanca,怎么样?

Marques de Salamanca位置好吗?周围有什么地标建筑吗?麻烦住过的人给些意见,谢谢啦
Set in Madrid, this apartment is 1.3 km from Bullring. The unit is 1.5 km from Puerta de Alcalá. Free WiFi is featured .

Retiro Park is 1.8 km from Marques de Salamanca, while Museo del Prado is 2.2 km away. The nearest airport is Adolfo Suarez Madrid-Barajas Airport, 11 km from the property.
住过一次,一般,位于萨拉曼卡区,离马德里普拉多博物馆大约300米