英伦行程设计

moodyee 来自论坛英国/爱尔兰版面
Sep

21st from Beijing to London

22nd-26th at London

27th morning rant car go to Oxford (A) than Liverpool (B) in afternoon, live Liverpool

28th from Liverpool go to the Lake District at noon, live Ambleside (C)

29th stay at the Lake District

30th morning departure Ambleside go to Stirling (D) and Fort William(E), finally arrive Inverness (F). If weather is good, I would like to view Loch Ness.

Oct

1st tour Loch Ness and then go to Edinburgh (G) at noon, live in Edinburgh.

2nd tour Edinburgh and then go to YorkShire, live in Sheffield country side (H) via York.

3ed tour York and then go to Gloucester (I)

4th morning go to Bath (J) and than Stonehenge (K), finally arrive Brighton (L)

5th stay Brighton

6th morning return London

7th-8th stay London

9th go back Beijing

俺英文不好,勉强写的行程,大家凑合看。

因为是自驾了,有没有熟悉以上行程中出了伦敦地段的TX们,这个行程安排路上车多不多,会不会行车时间太长影响当地参观时间。

欢迎大家拍砖灌水给建议,谢谢
先感谢楼上二位的回复

确实是没写各点滞留的时间,主要也是要看路况再安排。

27到利物浦估计是下午,呆到28日中午出发去湖区,下午抵达湖区。

30日一早出发去Stirling和Fort William两地参观,最终抵达Inverness,如果还有时间就去尼斯湖。没时间就直接入住。

1日上午参观尼斯湖后去爱丁堡,住爱丁堡,看时间能参观多少。

2日把预留要参观的爱丁堡看完出发去约克郡,还是看时间再决定先去约克或者第二天再去。

3日下午左右从约克发往Gloucester,晚上到达,直接休息。

4日出发去巴斯和巨石圈参观,晚上抵达Brighton.

5日Brighton休整参观,6日回伦敦

具体各地安排多长时间就得看要开多长时间车了,住宿已经已经预订,而且因为价格有些无法退订了,是必须要赶过去的。

请各位点评点评呗。
M1, M6都是出了名的堵路

但是躲不掉的 再赌也只能走 出门前查查 http://www.highways.gov.uk/traffic/

再就是尽量避开上下班高峰 或者利用M6 TOLL
LZ没具体写出各个地方是否要参观,或者是大致参观多久,无法辨别可行性